Sökområde Alvesta Kronoberg Sverige

Maskintransport Alvesta

Välkommen till RÅAB Bärgnings AB. Råab Bärgnings AB arbetar med bärgning, bilbärgning och biltransporter samt diverse övriga transporter. Vi utför alla slags transporter av traktorer, maskiner och jordbruks utrustning åt fasta kunder som Sundahls och Lantmännen och även privatkunder.

Maskintransport i Alvesta

RÅAB Bärgnings AB

 

Bilbärgning Växjö

 

Råab Bärgnings AB arbetar med bärgning, bilbärgning och biltransporter samt diverse övriga transporter över östra Kronoberg med Växjö som bas.

Biltransport

Biltransport är en av våra specialiteter och vi har två transportbilar med släp som lastar upp till nio bilar åt gången. Dessa ekipage utgör större delen av mellersta och södra delen av Sverige. Exempel på våra uppdragsgivare är bildemonteringar, försäkringsbolag, företag samt privatpersoner.

Maskintransport 

Vi utför alla slags transporter av traktorer, maskiner och jordbruks utrustning åt fasta kunder som Sundahls och Lantmännen och även privatkunder.
Till dessa ändamål har vi en maskinbil med breddningsbart flak samt 27 tm kran och ett maskinsläp som lastar 22 ton.Vi Hoppas att ni skall bli nöjda med våra tjänster och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Har ni några frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss!

 


Telefon: 0470-15135

Rikstäckande bilbärgning: 020-912 912

Epost: raab@btk.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information