alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Tjänster

Sökområde Alvesta Kronoberg Sverige

New Foreststo

  • New Foreststo
  • New Foreststo
  • New Foreststo
  • New Foreststo
Då tiden inte räcker till söker nu Fiffi ett nytt hem. Fiffi är en renrasig New Forest, D- ponny född 2007. Regelbundet avmaskad, vaccinerad och verkad/skodd. Försäkrad i Agria A1. Fiffi är snäll i hantering så som leda, pyssla om, duscha, verka m.m. iffi är en enmanshäst med egen personlighet, men vinner man hennes hjärta har man en bästa kompis för livet. Fiffi är grundriden i skog och mark, på ridbana samt i ridhus men är pga att jag varit gravid och fått barn tätt, inte riden mer än sporadiskt under det senaste året. Hon kräver en erfaren ryttare då hon har en egen vilja i ridningen. Fiffi är tränad i horsemanship samt tricktränad på hobbynivå. 2014 hade hon fångkänningar, men har sedan dess inte haft några problem.

All utrustning ingår (träns, täcken, schabrak m.m.) Sadel ingår ej. Sadel finns att köpa till, en Lippo Vanessa dressyrsadel 17 tum, inköpt 2015, garantikvitto finns med. Sadeln är utprovad efter hästen. Det finns även tillhörande nytt fårskinn, sadeln är i mycket fint skick, 11.000.

Jag önskar ett stabilt och tryggt hem till henne där hon får stanna. Hon är en helt fantastisk speciell enmanshäst som ligger mig varmt om hjärtat, därav är också hemmet viktigare än priset. Oseriösa köpare/hästhandlare undanbedes.
Ev. veterinärbesiktning står köpare för.
20 000 kr2 december 2018

Alvestatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information